Παράδοση –παραλαβή προϊόντων

  1. Αρχική
  2. Παράδοση –παραλαβή προϊόντων

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα
Στην περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, θα ενημερώνεστε για το πότε  η παραγγελία είναι έτοιμη (επιβεβαίωση παραλαβής). Από την ημέρα που θα λάβετε επιβεβαίωση, έχετε το περιθώριο των 5 εργάσιμων ημερών να παραλάβετε την παραγγελία σας.
Κρατήσεις για παραλαβή από το κατάστημα άμεσα διαθέσιμων προϊόντων γίνονται μόνο με προεξόφληση αλλιώς πρέπει να γίνει έλεγχος για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων την ίδια μέρα της παραλαβής.
Για την παραλαβή της παραγγελίας, εφ' οσον η παραγγελία έχει εξοφληθεί, θα πρέπει να έχετε μαζί σας κάποιο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Αν δεν μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία του προσώπου που θα παραλάβει αντί εσάς με ένα e-mail ή θα το αναγράφετε στις παρατηρήσεις, την ώρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας. Την ώρα της παραλαβής της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα που παραλαμβάνετε, καθώς με την υπογραφή σας, επιβεβαιώνετε ότι τα παραλάβατε σωστά και σε άριστη κατάσταση. Μετά από την παραλαβή, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη.
 
Αποστολή
Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο)
.
 Η παράδοση των παραγγελιών είναι επί πεζοδρομίου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, απαραίτητη είναι η επικοινωνία μαζί μας.
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ.) της περιοχής και το ύψος της παραγγελίας.

Εντός Αθηνών
Για αγορές εντός Αθηνών και έως το ποσό των 249€ τα μεταφορικά είναι 10€.
Από 250€ και πάνω η παράδοση είναι δωρεάν επι πεζοδρομίου.

Εκτός Αθηνών
 Η παράδοση είναι δωρεάν σε όποια μεταφορική εταιρεία  η εταιρεία courier επιλέξετε. Ανάλογα με τον όγκο του προϊόντος αλλά και τη χιλιομετρική απόσταση κοστολογείται η αποστολή από τις αντίστοιχες μεταφορικές με παράδοση επί πεζοδρομίου.