Ακύρωση Παραγγελίας

  1. Αρχική
  2. Ακύρωση Παραγγελίας

Κάνοντας  παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία
.
Υπαναχώρηση λόγω αλλαγής γνώμης και επιστροφή προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς  να μας αναφέρετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, το αργότερο σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, ενημερώνοντας μας για την επιστροφή μέσω e-mail στο mixalas@hotmail.com, ή  με συστημένη επιστολή προς ΜΙΧΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ που εδρεύει ΡΟΥΜΠΕΣΗ 22 ΑΘΗΝΑ τ.κ.11744 . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9020777  και κάποιος εκπρόσωπος μας , θα σας κατευθύνει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Για την επιστροφή των προϊόντων , θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παραλαβής του ασκηθέντος δικαιώματος υπαναχώρησης.
Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .Υπαναχώρηση δεν νοείται σε περίπτωση που έχετε  χρησιμοποιήσει, αποσφραγιστεί(π.χ. στρώμα, μαξιλάρι, επίστρωμα αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές ,κοπτικές ,κουρευτικές μηχανές) ή ενεργοποιήσει το είδος  έστω και μια φορά οπότε το προϊόν θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο. Τα προιόντα  που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια άριστη  κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει.  Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε μόνοι σας τα προϊόντα στο φυσικό μας κατάστημα ΡΟΥΜΠΕΣΗ 22 ΑΘΗΝΑ τ.κ. 11744. Η επιστροφή του ποσού της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων θα πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας συναλλαγή (π.χ. πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, PayPal) Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα σας ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, θα σας επιστραφεί το ποσό που θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής μετά από εκτίμηση της αξίας των ζημιών και της μείωσης της αξίας τους.